Do Adopcji

Rudolf, to piękny,duży pies.W typie owczarka. Ma niezwykle umaszczenie, błyszczącą sierść. Nie umiał chodzić na smyczy, domyślamy się, że życie spędził w zamknięciu. Teraz robi postępy, szybko się uczy. Widać, że sprawia mu to dużo radości. Bardzo dobrze nastawiony do ludzi. Przyjazny, przyjacielski, ufny. Dogaduje się z innymi psiakami. Nie przejawia agresji. Kto chętny na takiego przystojniaka

do przytuliska trafił w przykrych okolicznościach. Wyrzucony z samochodu długo błąkał się, szukając drogi do domu. Nie rozumiał co się stało. Wyglądał groźnie. Początkowo mało kto odważył się z nim wyjść na spacer. Teraz widać, że stare demony odeszły precz, tylko smutek zza krat pozostał. Kto chciałby wziąć do siebie CEZARA? Jeśli nikt się nie znajdzie, jego los będzie smutny? Wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony!

Pies, który ciągle się uśmiecha? Znacie takiego? Bo my tak! Nasz wesolutki, roześmiany od ucha do ucha Hebanek zawsze wita nasz szerokim uśmiechem 🙂 Możemy się tylko domyślać jak cieszyłby się, gdyby raz na zawsze opuścił przytulisko… Czy doczekamy takiego dnia? Czy Heban się doczeka.. Nie tracimy nadziei! Starsze psy też mają marzenia.

Młody czekoladowy lśniący Pluto do adopcji: Zaszczepiony odrobaczony Gotowy do zabrania tylko w dobre ręce.

to nieduży, ale masywny pies przypominający w typie beagla. Pyszczek i łapki ma jaśniejsze. Jest młody, w dobrej kondycji, na spacery chodzi z innymi psiakami. Dominuje, ale dogaduje się z innymi psiakami. Uwielbia kąpiele.

Jak się sprząta własne podwórko? A tak: stary, ślepy, zaniedbany. Co zrobić? Najlepiej wyrzucić i wziąć sobie nowego (najlepiej szczeniaka). Niestety to już drugi niewidomy i bardzo zaniedbany piesek trafił do przytuliska. Hugo jest spokojnym pieskiem. Bardzo ciekawy „życia”, pięknie spacerował i poznawał nowy teren swoim noskiem, bo oczka niestety nie działają 🙁 Smutne to ale prawdziwe.

BADI – tak biednego i wychodzonego pieska już dawno nie było. Żeberka widać, a smutek bije ze ślepek. Ale już nabiera ciałka i sił. I chęci do życia.

Młody, kudłaty, radosny pan Misio. Dogaduje się z innymi psiakami. Towarzyski.

Kubuś to niewielki piesek w wieku około 4 lat. Wesoły, uśmiechnięty, uwielbiający spacery i kontakt z człowiekiem. Łagodny, miły, grzeczny. Jednym słowem ideał! Świetny „materiał” na twojego najlepszego przyjaciela! Oddany, zapatrzony w człowieka. Ma tylko jedno marzenie – mieć prawdziwy dom. Kiedy wraca do kojca, przestaje się uśmiechać. Nie pozwólmy, aby utknął tu jak pozostali jego koledzy