Przekaż darowiznę

BLYSKAWICZNA WPŁATA BLIKIEM

FUNDACJA PSI AZYLEK – ZWIERZĘTA W POTRZEBIE jest organizacją non-profit, która swoją działalność skupia wokół dobroczynności wobec zwierząt. Działalność Fundacji realizowana jest wyłącznie dzięki wsparciu i darowiznom. Pieniądze ze zbiórek są przeznaczane na karmę, opiekę weterynaryjną oraz opiekę nad bezdomnymi zwierzętami, które oczekują na adopcję i nowy dom.

Prosimy Cię o wsparcie – nawet niewielka kwota ma dla nas i naszych podopiecznych duże znaczenie. Wybierz swoją kwotę: 10 zł, 30 zł, 50 zł, 70 zł i 100 zł. Dziękujemy!

DAROWIZNA BEZPOŚREDNIO NA NASZE KONTO BANKOWE:

Nr konta: 28 2130 0004 2001 0888 1369 0001

Na stronie ratujemyzwierzaki.pl prowadzimy zbiórki okolicznościowe na leczenie bezdomnych zwierząt lub inne, nagłe potrzeby.

Możesz wesprzeć naszą działalność poprzez przekazanie darowizny na cele statutowe, klikając TUTAJ

Istnieje możliwość przekazania darowizny osobiście poprzez wrzucenie grosików do puszek oznaczonych naszym LOGO.

Puszki „skarbonki” znajdują się w wybranych lokalach gastronomicznych w Dębicy, gabinetach lekarskich, a także w sklepach zoologicznych oraz klubach fitness.

Na stronie dlaSchroniska.pl możecie zakupić dla naszych podopiecznych karmę i akcesoria, których najbardziej potrzebujemy.

Wystarczy kliknąć TUTAJ

Darowizny w formie karmy oraz akcesoriów dla zwierząt można przekazywać do przytuliska w Podgrodziu w każdą sobotę oraz niedzielę lub do rąk własnych członków fundacji i wolontariuszy po wcześniejszym umówieniu się z nami.

Bardzo prosimy o dobrą jakościowo suchą i mokrą karmę dla psów i kotów taką jak: BRIT CARE, BRIT PREMIUM, JOSERA, ACANA, TASTE OF THE WILD, ANIMONDA, ROCCO, DOLINA NOTECI itp.

Chętnie przyjmiemy także niezniszczone smycze, szelki oraz obroże, a także miski dla psów.

W okresie zimowym potrzebujemy; słomy, grubych koców, kołder (BEZ PIERZA), ryżu i makaronu.